Saturday, September 22, 2012

Cake Hantaran Taj Mahal



Taj Mahal kek again...maaf... ni dah few months back rasanya... saya pun dah lupa siapa yang order..huhuhu.. nak update blog dari sehari ke sehari asyik tertangguh aje... nak kata busy melampau tak juga...

btw, kek taj mahal ni rumit pembuatan nya...walaupun kira dah ada experience sbb dah pernah buat dulu tapi ya ampun lama giler nak siap kan..heheheh saya tukang bake saje, saya nampak Poek yg bertungkus lumus siap kan kek ni... tapi poek kan cool, so dia tak mengeluh la...saya asyik tanya "sempat ke siap ni"...sambil senyum senyum je jawab ..."sempat..."

anyway, thanks kepada si baik hati yang mengorder ye :).

Notes : mungkin lepas ni kat bawah kena tulis la sapa yg update blog...sbb nya kadang2 ila, kadang poek :p


XOXO,
ila
(saya tak reti nak buat sign off cantik2 yang boleh letak signature tu...ada sesapa leh ajarkan)

1 comment:

Oda Aman said...

Boleh try signature kat sini. ok la jugak. mudah dan pantas. good luck kak ila. kalau nak lebih kreatif kena design sendiri & lebih cantik. utk buta IT & takde seni kreatif mcm saya, guna yg ni pun dah ok =)

http://www.mylivesignature.com