Monday, April 26, 2010

Pocoyo fondant cake

Ordered by Maya, a wife to hubby's koleq friend. His son really really love pocoyo. I am delighted looking at Adam's face when delievring the cake.

I think the last time I met Maya was in year 2007 during one of the Old Boy weekend in Kuala Kangsar.
Thanks Maya and Ajie for the order.

4 comments:

maya said...

sampai skang i sayang nak potong the figurines tu..they look like they're just jumped out of TV!

maya said...

mmg pueh ati

Agakkacak said...

heheh.. tengkiu tengkiu very much. selamat lagi ek figurines tu? tapi manis sangat tu kalau nak makan.. sket2 boleh la.. hari ni makan kaki, esok, kepala.. hehe

syahidah abdullah said...

Hi ila, saya cdot, dpt tahu awak ni ble buat 3D cake.. jadi salah satu cake awak tu ingat saya nak tempah pada 29/1/11 ni.. ble x? cake yang pocoyo tu.. utk 1st bday anak perempuan alya arissa. lepas tu ingat nak order kat awak juga cupcake yg diprint muka anak saya atas cupcake tu... dalam 50 biji.. mcmane bole ke? kalu bole saya nak foward kat awak gambar anak saya tu... xpun saya call awak. no tepon awak pun kawan saya ade bagi.. Mai...