Thursday, September 10, 2009

Flower power...

This cute cuppies are for my friend, Wan Saizatul Aizan..Thanks so much wan...i am really happy to hear that you really likes it...

Sebenarnya Wan tolong order kan satu set cupcake utk kawan nya, then ila plak rasa segan dgn Wan, dulu ms jumpa Wan bg ila chocolate, so tak tau nak bg Wan apa, just deco cuppies 4 ketul ni dgn design paling cepat, senang n simple....







An sms from Wan "Amat2 hargai, hepi... sampai sayang nak makan... nanti nak order macam ni... mahal pun xpe sbb hasil tangan ila ada UMPH ! Cantik! Well Done Dear!" Her sms really made my day... bukan sebab kata kata pujian tp sebab berjaya bukan seorang kawan gembira... Thanks again Wan, semoga friendship kita kekal ke akhir hayat... amin...

1 comment:

wan said...

terharuuuu baca ....
tima kasih byk2 ye ila
I'Allah kite kekal as SAHABAT aelama2nya...since kenal ila kat smsd dulu till bila2..
wan tak penah lupakan ila.
w/pun tak penah komen apa2 kat blog ila, tapi wan sentiasa ikuti perkembgan ila...