Thursday, August 27, 2009

Cupcakes - Fondant - Golf Set

This is a very first order of fondant cupcake for me...memula Mas nak order utk fondant, me tak berani nak janji sbb tak biasa, masa tu janji nak buat buttercream aje tp Mas keep saying "ila buat yang terbaik ye, harga Mas tak kisah, buat yang terbaik tau"'... Bila dengar Mas ckp macam tu, terus ila rasa macam alamak high xpectation ni, takut gak... tp takpe kalau tak bila lagi nak try kan...

then lepas tu diskas dgn hubby, we give a try, Alhamdulillah...walaupun tak secantik those nama2 besar kat luar sana macam Anna, but we are juts proud of our cupcakes...






Therefore, we officially open for Cupcakes fondant order...so sesiapa yang nak oder boleh lah ye... thanks for your support...

14 comments:

jojetjojet said...

semakin bergerak maju u'olls! congrats!

Mrs.Nury said...

i always belived it you dear & i know u can do it.go ila go....tak sia-sia aku recomend kat mas kan.Aku memang suker cupcakes ko ila...for me the deco is no.2 the taste is no.1 i likeeee so yummy

cookie devine said...

truely owesome.cantik sehhh..and harus comel.

happy2gether said...

Ila...cantik lah design cupcakes fondant nih...yes, we believed in you....always do...keep up d good work!mmuah...

shuzana said...

ila..kalau wat for baby shower..bleh ke..? bleh tolong quote tak..?

ila de cute said...

jojet, thaks for the support :)

ila de cute said...

Nury, thanks dear for your endless support... thanks for believing in me too...

ila de cute said...

cookie divine, thanks for visiting...nanti order la dgn i ye...

ila de cute said...

mai, still remember that you are among my first customer....really appreciate it..

ila de cute said...

shuzana, boleh tak email i u nak cup cake sahaja ke utk baby shower? email kat marsila@tmnet.com.my ye...kita diskas...

thanks

.:aNNa:. said...

told u kan.. u & poek bleh jadik satu team yg hebat! so always yakin pd diri sendiri ya

Mummy Alysha said...

thanks Ila... my boss really like the cup cakes... dia ambik the cup with letter BOSS bawak balik... hehehe....!!! i really love the taste...!!! btoi kata nury... harituh pernah order kat anna... tapi tak sempat nak rasa satu cupcake pon.... sooo tak tahu taste... but i'm sure... both are u are sooo talented...!!!

ila de cute said...

anna, thanks so much for believeing in me and supporting me...

ila de cute said...

mas, glad that your boss likes it.... tp honst, masa Mas nak order tu ila tak yakin yang ila boleh buat... thanks again..