Wednesday, June 29, 2011

baby shower

we've got this large order.. 200pcs cupcakes in individual dome from dila.. this time we came up with new approach. bahaya jugak nak bawak banyak2 tu kalau butter cream and need to travel quite far.. so, fondant lah jawapannya, luckily we got few design yg match dgn requirement yg the client nak.. and here are some of the design.. lepas yg ke seratus.. dah tak larat nak ambik gamba.. so, apa yg ada je la kan..

3 comments:

Zakiah_MamaAdamz said...

sumer kek kat cni, lawa2 sgt....suka tgk...fondant yg sgt menarik....sgt sgt sgt menarik...i like.... :-)

ila de cute said...

thanks zakiah! :)

ms.iu said...

yer btl2.. saya suka tengok laa blog ni byk kek cantik,and design lain dari yg lain..looking for my engagement cake and wedding cake.. boleh tak tahu price cake fondant berapa ya..kalau cupcake (16 piccies) and wedding cake biasa utk hntran tunang or kahwin. thanks :)