Thursday, January 13, 2011

kelas belaja buat deco cake n cupcake

you all rasa, kalau kitaorg offer nak bukak kelas, ada tak yang sanggup jadi student kita org?? hehehhe kami sgt mengalu alukan feedback...sila tinggal di ruangan komen atau email ye... kalau ada yg berminat boleh juga beritau kelas apa yg diingini...

terima kasih...

17 comments:

azdra-azdra said...

aku nakkkk!!!!

azdra-azdra said...

Tapi kena ambik aku kat LRT Setiawanga... hehehehe

Miss Moon said...

aku nakkkkkkkkkkkk tapi nak main main je boley hahhahahah tak pun aku nak pegi tgk sambil amik gamba ...

Ilaaaaaaaaaa im sure ramai yg nakkkkkkkkkkk

fara nko nak ley aku ketemuk n cimolot ngan nko

ila de cute said...

hikhikhik...

fara, ala setakat amik kat lrt tu kacang je...ehheheh

moon, ko memang akan ditugaskan untuk mengambik gambo :)

tp kan plan ni tunggu dulu ye....insyaAllah tahun ni jugak...

chaiyokkkk ila

fazilzura said...

NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

umh kt ner >??

mama_alifsarah said...

NAK jugak!!

Mysunshine Gift Shop said...

assalamualikum,

yes I nak belajar ngan u. email me zarinasemuri@yahoo.com

UmmiQais@iKa said...

aku nakkkkkk!! tapi nak minta tolng amik kat lrt gakk...ehehehe..aku dah duk jauh skang...huhuhuhu..

ila!! whole family aku suka kek yg order arituh..semua org tempting makan & sebok2 nak contact no. ko..hehehehhe

Syikin said...

salam...
i also nk belajar. pls e-mail me too. tq.

Syikin said...

sorry...lupa nk tinggalkan e-mail address
syn_nik@yahoo.com
tq

..:: WiRdA ::.. said...

saya nakkkkk! let me know ye!

sRi iNtAn a.k.a iEn said...

kak ila..luv to join the class :)

ila de cute said...

Alhamdulillah, ada gak yg menyokong... InsyaAllah, kami akan mula bukak kelas pertengahan tahun ni... nanti kami akan buat announcement ye... thanks all :)

farra8979 said...

kelas kat mane?? email me farra8979@yahoo.com

RaiBakeHouse said...

nk jugak la. lawa2 kek tu. hihi...tp rege jgn mahal22.. hahahahahaha...

tiiim83 said...

love to join ur class...

ila de cute said...

Hi all,

hehheh buat masa ni tak dpt buat lg la , insyaAllah in the future kalau nak bukak kelas, pasti akan di announce di blog ye.

tq