Sunday, November 7, 2010

Toy Story Cake

Its Raimi's birthday.... Nenny's son...


ila memang suka toy story .... sebab syahmi and hafiz pun suka...kali ni order dari Nenny lagi, amother repeat customer of us... Nenny mcm biasa, lagi sebulan nak tempah dah discuss awal2 tentang konsep dan harga cake...kali ni Nenny nak 2 tiers cake....yeyyyy seronok seronok... sebab ini 2nd 2 tiers birthday cake yang kami buat...first time dulu Barney punya concept, masa tu utk Matin's birthday...

Design cake ni dah predetermined by Nenny, we just change a little bit to suit the whole look of the cake...Anyway, at first Woody ni berdiri sebenarnya, tapi terpaksa di duduk kan sbb kalau tak tinggi sangat... kalau buat Woody ni kecik tak proportionate pulak nak digandingkan dengan Buzz.

Thanks Nenny for the order and we wish Raimi's a nice celebration today :)

2 comments:

Ayie a.k.a Nyei said...

like this! :D

ila de cute said...

dik e, abg ad buat...macam mainan betul kan?? kagum tak...hehhehe