Tuesday, June 8, 2010

Blue and White Hantaran & Upin Ipin Cupkes

Ordered by Sunie, a lecturer from MMU, another repeat customer of RizqCakes. I think this is her 3rd time order. The first time was her Twillight Cupcakes, which was a hit...then 2nd was something simple yg I myself tak puas hati dgn end product, disebabkan kelam kabut sebab Hafiz admitted kat ward dan order dari sunie dah diterima lebih awal. Alhamdulillah Sunia memahami dan tak serik, kali ni Sunie order dua set cupcakes.
1 set light blue and white cupcakes for her sister's wedding dan 1 set upin ipin cupcakes untuk anak-anak saudara.

cupcake hantaran ni special, sbb first time ila guna my new flower embosser, dah lama teringin kan embosser ni tapi tak beli2, mula mula tau ni dari Anna, so teringin nak buat sendiri, yeyyy last week baru beli dan terus buat untuk sunie. Basically untuk set blue and white ni, ila guna new patterned rolling pin, new alphabet cutter and new flower embosser... hehheheh... thanks sunie sbb bagi freedom pada ila untuk buat set cupcakes ni. harap maaf ye kalau hasil nya tak seberapa.

and this upin ipin cupcakes, dengan gambar2 watak dalam cartoon ni... berserta nama anak2 saudara sunie.
thanks again sunie.

1 comment:

raggedyanne said...

oh gosh, the details of your drawing is amazing!