Friday, December 4, 2009

Masked Rider cake


Ordered by Fino untuk Haikal 5th birthday to celebrate kat tadika nya... Azie sebenarnya yang promote kan kek ila pada Fino, sampai segan ila sbb Azie ckp dgn Fino yg kek ila mcm SR...Tapi sebenarnya tak le sampai ke tahap tu kan, but i still try to come out with the best... Sangat happy bile Fino ckp semua nya suka dgn kek tersebut...
Thanks Fino and Azie...

2 comments:

Azie said...

your most welcome....that is friends are for..hehhehe. keep it up! tahniah ila & poek for the good job. Lepas ni boleh order lagi...hehhee

ila de cute said...

Azie,

Thanks so much for your support...